Miklós Krisztina

Grafikus

Bemutatkozó

2008 óta dolgozom a grafikus szakmában, és 2015 óta saját vállalkozásomat építgetem. Minden nap azon dolgozom, hogy ügyfeleimnek olyan szolgáltatást tudjak nyújtani, mellyel cégük fejlődését, termékük eladását segíthetem. Véleményen szerint egy kreatív design értéket ad a termékeknek, szolgáltatásoknak és segíti a vevőközönség megnyerését. Magánszemélyeknek, kisvállalkozásoknak és nagyobb cégeknek is egyaránt készítek grafikai tervezést. Szeretek ötletelni és nem riadok vissza az új feladatoktól, mindig a megoldásokat keresem, és emellett nagyon fontos számomra, hogy minden munka időben elkészüljön a lehető legszebb minőségben. Változatos, modern, letisztult stílusban tervezek, figyelembe véve megrendelőim elképzeléseit.

 

Grafikai tervezés lépései:

– Igények felmérése
– Árajánlat készítése
– Tervezés
– Módosítási igények elkészítése
– Átadás – kifizetés

+
L O G Ó
+
W E B D E S I G N
+
A R C U L A T
4600 +
S Z Ó R Ó A N Y A G

Akikkel együtt dolgozok

Az elmúlt 8 évben rengeteg ügyféllel, kisebb-nagyobb cégekkel sodort össze az élet. Nagyon hálás vagyok, hogy a legtöbb megbízásom során sok pozitív tapasztalattal gazdagodtam és számomra kedves emberekkel ismerkedhettem meg. Az együttműködések által barátságok is születtek, és csodálatos érzés, hogy a legtöbb helyen csapattagként viszonyulnak hozzám, és van, ahol ténylegesen teljes értékű csapattaggá is váltam, amiért szintén nagyon hálás vagyok.
És ami a legjobb az egészben... Az a tevékenység, amit a legjobban és legelszántabban szeretek csinálni nap mint nap, azt nevezhetem a munkámnak.