Mai Marketing

MAI MARKETING Online marketing ügynökség teljeskörű megoldásokkal.

Felmérjük, megtervezzük, felépítjük és mérjük. Majd a mérési adatokból döntünk és fejlődünk. Így dolgozunk mi.​

 

A digitális marketingből az alábbi részekben tudunk segíteni Neked. Weboldal, webshop készítés, SEO kereső optimalizáció, Facebook és Instagram tartalom és hirdetés management. Google Ads hirdetés management, Google Shopping.

Nem csak digitálisan gondolkodunk. A weboldaladhoz teljes arculatot tervezünk, logo, névjegykártya, mappa, molinóid, hírlevél, Facebook cover, üzleteid patikáid, rendelőid megjelenése, szórólapjaid, plakátjaid egységes arculatban.

Facebook és Instagram tartalom management. Megtervezzük kommunikációdhoz, kampányaidhoz, akcióidhoz posztjaidat. Megírjuk szövegeid. Ütemezzük közösségi oldaladon. 

Webshop és weboldalt készítünk Neked marketing szemlélettel. Mindezt úgy, hogy megtalálják a keresők és mérhető legyen a weboldalad teljesítménye.

Magazin cikkeid, blogod tartalmát folyamatosan aktualizáljuk. Nem csak a cikket írjuk meg, igény szerint ezt mi publikáljuk is és megosztjuk közösségi média platformaidon.

Nem csak webgrafikákal segítünk, ha szükséged van névjegyre, levélpapírra, plakátra, molinóra. 

A weboldalad haszontalan, ha nem találják meg a keresőben. Több mint 2000 TOP3 és több mint 10000 TOP10 kulcsszóval segítettük eddig ügyfeleinket. Szeretnél előre kerülni a keresőben? Jó helyen jársz, tudunk segíteni.

Google Ads és Google Shopping hirdetéseinkkel pénzt termelünk. A 10 év alatt már több mint 400.000.000 forintot bíztak ránk ügyfeleink. Amit megsokszoroztunk. Az eddigi legjobb eredményünk egyike, 1Ft-ból 29 Ft-ot csináltunk.

Teljeskörű megoldást biztosítunk neked.
Weboldalad, webshopod elkészítésétől egészen annak
online marketing feladaTAinak elvégzéséig

Főbb tevékenységeink: Webshop és weboldal készítés / Design arculat tervezés / SEO kereső optimalizálás / Google Ads, Facebook, Instagram hirdetés managemet / Közösségi és blog tartalom management / Grafikai munkák

www.maimarketing.hu
+36 20 922 4535
neubauer.tibor@maimarketing.hu